Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#dobrevyjetej 2018! – Rok s Trail-Guide

26.12.2018 | TG Times

Letos to byla jízda. Děkujeme za ni! Než se pustíme vstříc výzvám nové sezóny, pojď si ještě jednou prohlédnout nejlepší okamžiky našeho společného roku 2018 v sedle i mimo sedlo kola.

#vyjizdky!

Mega vyjížďka na startu a v cíli sezóny a desítky pohodových i náročných MTB vyjížděk od jara až do zimy! V rytmu #nejezdisam jsme na kole do lesa vyrazili každý týden alespoň jednou. Občas ryze v dámském složení, protože bikerky přece nebudou sedět v koutě, že? Bahno v očích, škrábance na rukách i rámu, zima, ale i milion stupňů, hektolitry potu a hlavně vyplaveného endorfinu s partou lidí na stejné vlně. Vzpomínáš na ten rohlík?

ot0x4q7gdfyshryzs5xj.jpg j6nahi36y0lpd6kqgxwe.jpg byi0kdrb9qreo5knjfu8.jpg ugwfpioqnlkofylzqkf4.jpg zt1s70xmx5p7gefea0ed.jpg


#tgtripSaalbach!

Do rakouského MTB ráje v Saalbachu a Leogangu jsme v roce 2018 měli v plánu jet 2x. Pro Tvůj velký zájem jsme ale přidali ještě 3. termín! Luxusní přírodní i umělé alpské stezky a bikeparky, vždy super atmosféra a smečky bikerů, hory zážitků i sjetých destiček! A po velkém úspěchu i zkušenostech letošního roku přidáváme pro 2019 naši oblíbenou lokalitu ve Švýcarsku! Organizace výjezdu nově kompletně v režii TG. Termíny už teď na webu! Jedeš?

o6vwgt1t8z8pfeygprrg.jpg pwuqm5dj2xjjike4kqzn.jpg brezs4qutna6zdc23g0g.jpg aq6yr8oyrwiilwi15cez.jpg hv5xze7y8pqaeb3wxtfo.jpg rjaw2mlto2k1sjkszloj.jpg


#srazíme se na Trutnov Trails!

Výjezd s naší širší partou kamarádů na Trutnov Trails nesměl chybět. Kopec bikerů, hravé kořenité a kamenité traily, vůbec nepršelo, až na ten déšť. Skalky dostaly rychlebské Superflow!

fo1pngrob15cilcvgozx.jpg eyke22qj12indm4gjkzy.jpg kgj9jtzmr4cfcbirsjoo.jpg jm2dj9i2wwisoxyl4ig6.jpg j2fsxxg2rntfqnn8ykyq.jpg nzttzxnulywtvsrol1vp.jpg q1tcueawjznzvyjrpno6.jpg


#Sbírka pro Filipa!

Když se pro dobrou věc spojí ještě širší parta kamarádů, dokážeme skvělé věci. Ve společné sbírce od bikerů pro bikera na elektrohandbike pro handicapovaného Filipa jsme vybrali neuvěřitelných 75 000,- Kč. Kolo je ve výrobě a na jaře bude ready! Jednoznačně největší úspěch letošní Trail-Guide sezóny. Ještě jednou díky za Tvou pomoc. Má to smysl!

fjnnkervlklt8qjj7ues.jpg


#kurzyjizdy!

Postavit se výzvám a zlepšit svou techniku? Kořeny, kameny, prudké kopce nahoru a dolů, občas vzduchem, občas po zadním občas přes dvoják! Limity jsme posouvali na základních a pokročilých kurzech MTB jízdy pro začínající i zkušené jezdce – ve skupinách i individuálně! Každý máme v hlavě své MTB výzvy a cíle. Jejich podstata je vždy stejná a najeté km a zkušenosti za řidítky jim dodávají jen exponovanější podobu. Bylo skvělé sledovat, jak se úspěšně zdoláváš své výzvy. V roce 2019 rozjedeme kurzy v dubnu a všechny termíny vypíšeme na jaře. Těšíš se?

bx65mirxzhuiui38sf54.jpg pppjhjhmcvx43jr91c6k.jpg ys3ogk53wsnyyppbsz2p.jpg ifkxj6trwxak8simnwvo.jpg hhftznximkvfdwl85ft7.jpg vtqfouvofzbwaeec7ixd.jpg


#grilkolovačka!

Grill a kolo. Dvě věci, které k létu prostě patří! Když to spojíš, máš grilkolovačku. Nejprve do lesa, pak hodit (vege)maso na gril a přidat pivo. Za nás dobrý!

n4pyrttxiog8gvkohhik.jpg empssdfbsui3spichwza.jpg xlc6r0yyngvr7ufdqoh8.jpg


#závody!

Závody české i světové Enduroserie, Blinduro, Enduro Trutnov či Sušice (R.I.P.)? Bez problému! Pot, krev, slzy, bahno nejen v očích, pády do měkkého i tvrdého a úspěchy. Někteří z nás si letos vyzkoušely enduro závod úplně poprvé a přežily to. Gratulace holky!

voqn1vbm2kjmtl2uonzm.jpg oll9ojhtkqmmhkyvvbxo.jpg re5rxvqw6scytjjf52rd.jpg naytajumf833huyjszzb.jpg vfml0gzmjmayfaax0ajl.jpg otx5rmvnpdikxiaxgdzf.jpg


#trailbuilding!

Objevili jsme nové traily a nástroje. Pocit k nezaplacení!

o6rawhukcclcdqg3a3b9.jpg


#dobrevyjetej!

Ležíš ve food coma a nemůžeš se ani pohnout? Nech si slehnout a projeď si naše společné zážitky v 2018 měsíčních fotoreportech! Je libo #dobrevyjetej za duben, květen, červen, červenec, srpen, září nebo říjen? Máš volno a nechce se Ti nic číst? Tady jsou fotky z celého letošního roku! Jak to projedeš, zvedni se a běž něco dělat. Fyzička na sezónu se přes noc neudělá!

gksyl1yvmbhwqmrwgjsf.jpg


#veselevanoceavidimese31ledna!

Za celý Trail-Guide tým Ti přejeme pohodu nejen o Vánocích a v sedle kola! Žij okamžikem a dělej co Tě baví. Važ si toho, co máš a svým životním flow inspiruj okolí!

Letos to byla jízda. Děkujeme za celý rok 2018! Teď sedíme u rýsovacího prkna a kreslíme sezónu 2019. První příležitost se vidět bude už 31. ledna 2019 v naší nové TG Klubovně v Praze na Braníku! Víc brzy!

asas8aspftyaxmml0pjn.jpg

Parťáci projektu