Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#dobrevyjetej! – Říjen s TG

05.11.2018 | TG Times

Listopad? Spadené listí jednoduše všude a Tvá oblíbená MTB trasa díky tomu nově s poctivým flow faktorem! Předtím než se vydáš do lesa na svou další školu smyku a bahna v oku, nasaj atmosféru finále letošní MTB sezóny s Trail-Guide. Byl i říjen s TG #dobrevyjetej?

#TGdenvPoteplí!

Stromy, kořeny a kameny připravené zbrousit Tvůj rám i tělo? Hrabanka, prudké sjezdy, skoky, top počasí, žádná lanovka, poctivě našlapané metry, několik skupin a partička 40 bikerů. Nejnáročnější kurzy MTB jízdy jsme i letos dali na Poteplí!

jldjxfyvzxbldeviwhc0.jpg iagagopmlyseoqi5gu0r.jpg aisexofuupktks2us2ut.jpg b3md3wuofmiisxbjry8q.jpg aan5jhy89dtvopr0jb0c.jpg


Chceš víc fotek z Poteplí? Tady!

#Megavyjížďka!

Sezóna 2018 oslavena ve velkém sylu! Sranda závod, Jirka Fikejz levitující na kole, pohodová Hobby a několik All Mountain vyjížděk, ukázka handbiku a 50 bikerů vs. lesy okolo Točné? K dokonalé atmosféře chybělo už jen dobré počasí. Počkat.. bylo skvělé počasí!

a7r2shighgwariprts05.jpg ruxmmqbn2wbkw45u5hiu.jpg pkgvmnrpg6eajrpj7nkk.jpg n70lj9m4b3a0l9yqixqi.jpg


Další fotky z megavyjížďky najdeš tady!

#Sbírka pro Filipa!

Jsme hrdí! Víc slov není třeba. Ve společné sbírce jsme pod záštitou Černých koní i s Tvou pomocí vybrali 58 514,- Kč na elektrohandbike pro handicapovaného Filipa!

evr4f3dyh2q96y4rt55s.jpg


#vyjížďky!

V říjnu je odpoledne tma. A když jedeš na vyjížďku, bereš světlo. A když fotíš, je to rozmazaný. Jezdili jsme, nefotili jsme. Teda kromě této dámské MTB vyjížďky! Jinak teď mimo sezónu jedeme v zimním režimu a všechny neformální vyjížďky najdeš v naší FB skupině Trail-Riders.

ttytpr6gqiaa061l4mru.jpg anyzqxjpsxtidfxjmxw5.jpg


#TG tým meeting a plány na 2019?

Shrnout s týmem sezónu 2018 a rovnou začít připravovat tu novou? Ideálně u zaslouženého pivka! Co Tě v příštím roce s TG čeká? Nové kurzy MTB jízdy, nové lokality pro naše zahraniční tripy a pokračování akcí v duchu bikeři bikerům!

xazxf1b2teztvxhimoei.jpg


A velkou věc pro Tebe chystáme na přelom 2018/2019.

  • Bude to útulné a bude to naše!
  • Bude to v Braníku! Bude tam servis.
  • Bude tam velká fotka lesa. Budeme tam pořádat akce.
  • Bude Tě to bavit!

Parťáci projektu