Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#dobrevyjetej! – Září s TG

01.10.2018 | TG Times

Letní dovolená i prázdniny out, samá práce, škola, poslední teplé dny pryč a brzo se stmívá. Žíly si zatím řezat nemusíš. Emo je v módě snad už jen v Brně, venku konečně normální teploty, příroda v dokonalých barvách a Ty po sezóně #dobrevyjetej. Začínající podzim je zkrátka nejlepší období na MTB! Jaké bylo naše září?

#vyjizdky!

Většina našich guidů vydala v září prozkoumávat traily v italském Livignu. A přežila i těžké noční prology u stolu v bezcelní zóně. V Praze jsme i tak dali hned několik vyjížděk!

pcvqhu508fxzjpmu6lwo.jpg jzpeehmymfp30x1txjjc.jpg fgydonacisex7nqdmfk9.jpg ibtc3rcbiajg7jr4lj8f.jpg f6hq9vxdqc1hbyh6s4af.jpg


#kurzy jizdy!

V září doběhly dvě finální série kurzů jízdy pro začínající i pokročilé jezdce. Úspěšně jsme tak završili sezonu vícetýdenních kurzů MTB jízdy. U všech bikerů super progres, takže gratulace! Kurzy však ještě nekončí. Víc čti dole!

rjf7djrwm92kppof3vem.jpg rxgomq2hiqwjuctd10vy.jpg cfphn3yzdtaebssdzs8o.jpg oraxp3mxahzsj8vd9wok.jpg


#Enduroserie Špičák!

Na závodu české Enduroserie jsme nesměli chybět! Traily krásné a my vysmátí. Teda v tréninku!

qnxwrbysk3wacymjw5xk.jpg


#TGtripSaalbach!

Letošní třetí a finální TG trip do MTB ráje v rakouském Saalbachu ? Skvělá parta pod taktovkou Honzy a PJ (čti Pídžej, má to rád), počasí jako z videa a traily v topu. Co víc si přát?

bvb3uusjoswfen4ewgqs.jpg ydtpxkec5ax2fnhvsduq.jpg ox4rcet25pmkufssnvnz.jpg


#srazímeSeNaKlínovci!

Srazili jsme se na Klínovci! Zatímco v sobotu (nudné) dobré počasí, v něděli to bylo podstatně (zábavnější) horší. Pár stupňů nad nulou, ale naštěstí pršelo a foukalo.

l0iexdilchyhsl9lp3ja.jpg wpmcmadxsp9pcyo61xif.jpg


#Ondra dvojnásobným otcem!

Náš dvorní fotograf a průvodce Ondra přivedl na svět mini bikerku! Gratulujeme, Pařmene!

y4i48mepyiuvh1kw2xbm.jpg

Akce říjen?

#vyjizdky!

Budou! Ofiko TG vyjížďky v roce 2018 zakončíme již tradiční zavíračkou MTB sezóny – MEGA vyjížďkou! Tentokrát na jihu Prahy a v jejím rámci jsme připravili i něco speciálního!

#kurzy Poteplí"

Speciál kurzů mimo pracovní dny? Tady je! Kurzy skoků, kurzy jízdy, kde se zaměříme na těžké prvky, které můžeš potkat na náročnějších MTB trasách i enduro závodech. To vše 13.10. v Poteplí!

#Enduroserie Ještěd"

Enduroserie 2018, ale hlavně bikepark v Liberci (bába povídala) míří do svého finále a na programu je Ještěd. Jedeš?

Parťáci projektu