Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#dobrevyjetej! – Květen s TG

03.06.2018 | TG Times

Máj – čas lásky (ke kolu) je za námi. Je tu další díl našeho pravidelného měsíčního fotoreportu! Kurzy jízdy, vyjížďky i závody. Jaký bude červen? Prostě čti!

#nejezdisam!

V květnu jsme pro Tebe připravili čtyři vyjížďky - z toho jednu tak trochu speciální. Prozkoumali jsme Hostík a Krčák. Na severu Prahy si to tentokrát vzaly do parády naše sličné slečny! Kromě toho jsme si dali exhibiční vyjížďku s mistrem ČR v trialu a vyzkoušeli jedinečnou kombinaci vyjížďky, exhibice a lehkého koučingu. Vlasta nám ukázal, co vše je s horským kolem možné, my seděli na zadku a opět se přesvědčili, že rovnováha je základ všeho!

AM Hostivař

ksjldcpunio5brbkokss.jpg

.

Exhibiční vyjížďka s mistrem ČR v trialu (celá galerka tady)

s1riotavoc5gw01wldhe.jpg

.

Krížem krážem Krčákem AM

epxi8z9jwudgnzld6rws.jpg

.

S holkama na sever (další fotky koukni tady!)

.

xwkxt4iavx4fgqqphgfn.jpg

.

Lucka se vrací AM

t6yr7dymuj8he8ag4hxh.jpg

.

#kurzyjizdy!

Zatímco v dubnu jsme společně trénovali pokročilejší MTB dovednosti v rámci kurzu Trail Rider II. V květnu jsme si dali základní výcvik Trail Rider I. Pod taktovkou Toma, Petra a Honzy jsme pilovali základy jízdy na horském kole. Opět se sešla parádní skupina! A to není vše - že nemáš říkat „hop, dokud nepřeskočíš“ jsme v praxi vyzkoušeli s Petrem na kurzu Bunny hopu. Tom s Ondrou si navíc vzali do parády zhruba 20 bikerů na kurzu jízdy na zkoušku. To není špatný!

.

Trail Rider I

e2qztfkdpgtkcfcywwlb.jpg

.

rvg8ygzqetba74r49mma.jpg

.

Kurz jízdy na zkoušku

ogphhv2wg2doitaxyskp.jpg

.

#naoci!

Mnoho z nás si v květnu změřilo své schopnosti rovnou na dvou enduro závodech. My jsme nesměli chybět! Hned první květnový víkend se v okolí Lipna konal již druhý ročník Blindura – enduro závodu na oči od Michala Prokopa. Vydali se tam nejen naši ostřílení enduro závodníci Petr Leták a PJ, ale s čísly na řídítkách jste poprvé mohli potkat i našeho fotografa Peťu a dvě průvodkyně holčičích vyjížděk – Martinu s Aničkou, pro které to byla jejich enduro závodní premiéra. Holky, gratulujeme!

.

xprdwnf6l3a93gjg9z1t.jpgn7fy8rcmvdq6lj0rqoyn.jpg

.

#enduroserieKouty!

Kromě toho jsme si dali Enduroserii v Koutech – první závod české enduroserie! TG barvy hájilo hned několik jezdců, které šlo často vidět u stánku našich parťáků z Protocycles! V sobotu jsme si dali všechny RZty na pohodu a v neděli na plnej plyn, až z toho Tomovi v RZtě upadl pedál! Atmosféra TOP a už se těšíme na Klíny. Jedeš taky?

.

grg2jj7cbzlkdmzfzjrb.jpg

A co v červnu?

#nejezdisam

Všechny vyjížďky na příští měsíc najdeš na webu, a tak si můžeš vybrat zda si dáš trochu techničtější Prokopák s Blackym, pohodový sever Prahy s TomOndrou a holky si tentokrát pro bajkerky připravily best of Točná.

Máme i něco speciálního – Grikolovačku! Vyjížďku zakončenou grilovačkou, kde určitě nesmíš chybět! Nebude to jenom biková, ale hlavně společenská událost v duchu #nejezdisam. Když se Ti nebude chtít na kolo, můžeš se za námi stavit v Stromovce, pokecat a něco usmažit! Všechno info k události najdeš na našem FB!

#kurzyjizdy

Máš zájem o Trail Rider I, Trail Rider II nebo chceš zažít srandu na kole? Upravili jsme Skill sessions koncept a teď netrénujeme pouze jednu dovednost, ale hned celý balík MTB triků. Všechno zde na webu!

#enduroserieKliny

Jak jsme už zmínili, enduroserie pokračuje druhým závodem. Budeme tam! Tak jako v Koutech, tak i v Klínech můžeš s námi v sobotu na pohodu projet trať, ať jsi v neděli v komfortu!

.

Zuzka a Tom

Parťáci projektu