Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#dobrevyjetej! - Duben s TG

06.05.2018 | TG Times

Jaký byl duben s Trail-Guide? Jezdili jsme, na kurzech MTB jízdy posouvali limity a nevynechali ani první enduro závod. Mrkni do dubnového fotoreportu a nasaj ozvěny jarní atmosféry! Navíc, dole najdeš také inspiraci na květnové akce.

#nejezdisam!

Vyjížďky v dubnu šlapaly v plném proudu! S Blackym jsme vyrazili na Točnou a Závist, Martin ukázal traily Hostivaře, s Ondrou jsme projeli Divokou Šárku. Přežili to všichni!

AM Točná a Závist

.
Hobby Hostivař

dtzkiuvloblknoylxk0p.jpgjfkfbgdgvw2wobnpgpdv.jpg

.

AM Divoká Šárka (víc fotek tady!)

ylevqc7dkscppk7ikspx.jpg

.

#nejezdisama!

V dubnu proběhla také pohodová a historicky první čistě MTB vyjížďka pro něžné pohlaví, ze které odcházela skupina vysmátých a nadšených bikerek - takže se v květnu můžeš těšit na další dámské MTB vyjížďky!

wg4v1dsxlubkm8gku0ej.jpg

.

Galerku z první TG holčičí vyjížďky si můžeš prohlídnout tady.

#kurzyjizdy!

Odstartovali jsme kurz jízdy Trail Rider II pro všechny, koho už nebaví tlačit kolo v nejlepších pasážích. Kurz proběhl pod taktovkou českého top enduro jezdce a hlavně velkého pohodáře Petra Letáka. Kromě toho, Leták v dubnu učil létat – a to v rámci Skill Sessions kurzu zaměřeného na správnou techniku skoku.

hbcwcegafovco0atbqzu.jpgmiqjamujexb251ryzd2r.jpgmyer1ocxxjf6aymeylhm.jpgfrl8wwbyjlmiumsa5wvb.jpgp0vsolxq3xwzzefnumkh.jpg

.

Chceš vidět víc fotek z našich kurzů? Tak to běž na náš Flickr!

#jezdidevinci!

Tomovi s Ondrou táhne na 30 (Ondrovi víc), a proto zainvestovali do své budoucnosti. Pořídili si rodinné vozy Devinci Spartan.

fh5l1ofgwgvgjc2vz9d1.jpguxpguelzult0wxfjmxeu.jpgwl6bdz6fad7i9xjtuumf.jpg

.

#endurotrutnov!

Na prvním oficiálním enduro závodě sezóny jsme nemohli chybět! Jirka s Petrem závodili a Ondra s Klárou pomáhali na trati! Trutnov je prý jeden z nejtěžších závodů v ČR vůbec. Souhlasíme!

vk6yov3i8pr6hsjcywkr.jpgtzdakhlgbwvjmr4l0pde.jpg

.

A na co můžeš těšit v květnu?

#kurzyjizdy!

Chceš se přidat na naše vyjížďky, ale zatím si netroufneš? Anebo se zlepšit a v pohodě si užít lesní stezky okolo svého domu? V květnu pokračujeme s kurzy MTB jízdy a zaměříme se na úplné začátečníky a mírně pokročilé horské cyklisty. Na začátek června jsme navíc vypsali pohodový ryze dámský kurz MTB jízdy. Takže si připrav kolo, vyrážíme!

#nejezdisam!

V květnu s námi můžeš vyrazit na exhibiční vyjížďku s mistrem ČR v trialu. Neboj, my pojedeme na pohodu a Vlasta bude ukazovat, co vše je na kole možné. Bečis si Tě vezme do parády v Krčáku, z druhého konce planety se nám konečně vrátí Lucka a provede Tě traily v Šárce a Tichém údolí a holky mají tentokrát připravený pohodový sever Prahy!

#enduroserie!

V květnu startuje i česká Endurosérie závodem v Koutech a my tam budeme taky! V sobotu si s námi můžeš trasu na pohodu projet. Ukážeme Ti, jak na náročnější pasáže a v neděli to všechno zvládneš levou zadní a bez zbytečných obav

Více info najdeš vždy zde na našem webu.

.

Zuzka a Tom

Parťáci projektu