Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#dobrevyjetej! – Červenec s TG

02.08.2018 | TG Times

První polovina prázdnin za námi! Červenec je čas zasloužených dovolených a řada z nás lítá různě po světě. I tak do našich akcí šlapeme naplno. Vyjížďky, kurzy jízdy a povedla se nám i luxusní víkendová únikovka na naše oblíbené Trutnov Trails. Takže jdeme rekapitulovat!

#vyjizdky!

Jedním slovem vedro! I tak jsme každý týden uspořádali vyjížďku –dvě allmountain a dvě hobby, z toho jednu holčičí. Bude i srpen v duchu #nepotsesam #pridejse?

fqwhivzujluyq3nwnqfa.jpg ugp8snsm4c1gpgmrvu5g.jpg sxcoa5ii6luixbtddwrj.jpg neqkte9npswzk4ctvlbn.jpg

.

Chceš vidět víc fotek z holčičí vyjížďky? Najdeš je tady!

.

#kurzyjizdy"

Červenec byl ideální čas pro trénink! Endurosérie má pauzu a Ty tak můžeš naplno pilovat techniku. Piluješ? Další zastávky v Zadově a na Morávce tak určitě zvládneš s prstem v nose! S TG jsme v červenci úspěšně dokončili pokročilý kurz MTB jízdy a rovnou odstartovali nový set. Odstartovali jsme i základní kurz, který je ideální pro jezdce, co v terénu teprve začínají. Dali jsme si „Srandu na kole“ v samostatné lekci a na samém konci měsíce jsme připravili Kurz na zkoušku. Ten je ideální pro všechny, kdo zatím neví, oč to na našich kurzech šlape!

bhdsnf64oa6s3rszqln0.jpg ngst7axxusvshl5gltnn.jpg r44xnj5aecke1wkdo5zh.jpg

.

#srazimeSeNaTrutnovTrails!

Srazili jsme se na Trutnov Trails. Poctivě. Top víkend na snad nejlepších přírodních trailech v ČR ( v rámci ofiko MTB centra). Pršelo skoro celý první den. Takže traily byly ještě záživnější než normálně (kdo již byl, ví). A protože není špatný počasí, jen špatný oblečení, trochu té padající vody nás nevyvede z míry. Jestli má v Trutnově něco flow, pak je to pivo (kdo byl, ten ví). Díky všem co dorazili!

zvlx1kyrrxhlz8f2zz9w.jpg uihid14fg8rf2dazhn1v.jpg t9oo1z9lx1pdsh6hdszy.jpg e7efkf6vzdhjez2pb1kt.jpg

.

Megagalerku fotek všech fotografů, co o víkendu fotili najdeš tady!

Srpen!

#vyjizdky!

Je libo hobby, AM nebo holčičí vyjížďka? Všechno bude! Každý týden jedna vyjížďka. Všechny na našem webu. Tak se rovnou přihlaš!

#kurzy jizdy!

Skoky, základní kurz pro začínající nebo pokročilý pro zkušenější jezdce? V srpnu máš na výběr podle toho, co Tě baví. A máme připraven výcvik pro všechny úrovně jezdců. Vše najdeš na webu v sekci „Kurzy MTB jízdy

#Enduroserie!

Po prázdninové měsíční pauze si v srpnu můžeme užít ne jeden ale rovnou dva závody české Endurosérie a je jenom na Tobě, zda se vybereš začátkem srpna na Zadov nebo koncem měsíce na Malou Morávku . My tam budeme. A na Morávce se rovnou srazíme! Co ty?

#grilkolovačka!

Po úspěchu červnové grilkolovačky (kdo neví, o co jde, najde ji tady na webu, i s fotkami) přicházíme s prázdninovou edicí! Tentokrát se můžeš těšit na MTB a grilovačku na jihu Prahy! Chceš přijet? Sleduj náš FB a web a o nic nepřijdeš!

#TGtripSaalbach!

Začátkem srpna (teď) jedeme znovu do Saalbachu! Tento termín se nám povedlo beznadějně zaplnit a pro ty z vás, kteří se tam nedostali, jsme vypsali ještě jeden termín v září. Jedeš taky?

Parťáci projektu