Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#dobrevyjetej! – Červen s TG

02.07.2018 | TG Times

To není možný jak ten čas letí! Další nadupaný měsíc plný zážitků, kurzů a kola je za námi a my Ti přinášíme v pořadí už třetí článek z naší pravidelné rubriky #dobrevyjetej!

#nejezdisam!

V červnu jsme rozhodně neseděli doma a připravili jsme pro Tebe hned čtyři vyjížďky a nabídli pořádnou porci ježdění, které si užil každý. Teda doufáme! A tak si si s námi mohl užít to nejlepší zí, co pro bikery nabízí Prokopáku, pohodovou vyjížďku na sever Prahy, holčičí Točnou nebo bikové lahůdky Krčáku.

AM Prokopák

erkghubquz8a3acfpxag.jpg

.

Hobby sever Prahy

mqlxpnqm6bmgjidxdvtu.jpg

.

Holčíčí hobby Točná

yvwxoi5r5z7e4z9puvpk.jpgswkvs1go9fjmqcikyjpe.jpg

.

Celou galerku z holčičí vyjížďky najdeš tady!

.

#kurzyjizdy!

V červnu jsme se pořádně opřeli do kurzů MTB jízd! Máme novou várku absolventů Základního kurzu MTB jízdy, který začal ještě v květnu a rovnou jsme odstartovali další! To vše pod vedením naší skvělé instruktorské dvojky Petra PJ a Honzy! Taky jsme odstartovali Pokročilejší kurz jízdy pod vedením ostříleného enduro závodníka Petra Letáka (mimochodem teď 4. na mistrovství ČR v Enduru. Congratulace Petře!). Kromě dlouhodobějších kurzů jsme hned v dvě soboty v Poteplí pořádali kurzy létání, pardon, chtěla jsem napsat skoků. Jeden si vzal na starost všemi oblíbený freerider Dočis a v tom druhém Ti dal křídla Petr Leták!

Trail Rider I

zw4p1b2oabqll0thertj.jpgpm772uzuirmqrvbutnpc.jpgcgtvxc4gyha7ddwvjz1p.jpg

.

Skoky

c0eexnxj2zqpdpgexmy5.jpg

.

#enduroserieKliny!

Klíny opět nezklamaly! Pořádná porce hrabanky, která se po vydatném krupobití úspěšně proměnila v poctivou bahenní lázeň. Sobotní trénink opravdu stál za to. Kroupy měly velikost něco mezi Mentols a golfovými míčky a víc než nám daly zabrat klubu veteránů, kteří měli hned vedle Enduroserie sraz #neznicsikaroseriisam. Tratě Klínů byly prostě pecka! Nejvíc se nám líbila 4 RZta, protože měla neskutečnou dynamiku a přitom byla bezpečná a stejně jako zbytek tratí dávala smysl, takže si je mohli užít i začínající enduro jezdci. I když počasí samozřejmě přidalo na obtížnosti. V sobotu jsme s partou bikerů projeli v tréninku tratě a v neděli se někteří z nás postavili na start! Tom Hykl a jeho parta odvádí dobrou práci a jsme rádi, že i v ČR máme závody světové úrovně. Další zastávka Zadov! Jedeš?

o77vjjjel0wssayscbgi.jpg

.

#přednáška!

V červnu jsme se kromě jezdění zaměřili i na trochu toho vzdělávání a zorganizovali jsme pro Tebe přednášku o sportovní výživě od profíka pod záštitou Penco.cz , české firmy s dlouholetou tradicí na výrobu sportovní výživy a doplňků. Dozvěděli jsme se třeba, jak důležitá je hydratace, co naše tělo potřebuje a co mu naopak škodí, když od něho vyžadujeme, aby podávalo výkony či už na závodech nebo normálních vyjížďkách a proč nepodcenit následnou regeneraci. Přednáška byla spojená s následnou degustací jednotlivých Penco produktů, a tak si si mohl rovnou vyzkoušet, co Ti z jejich sortimentu chutná nejvíc!

ozkhejqt9wnnige014re.jpgmy2kkjxvrhqgljdbvqtt.jpg

.

Chceš vidět víc fotek z přednášky? Tady!

.

#grikolovačka!

Rád trápíš na ohni maso? Nebo občas fakt musíš ugrilovat kus něčeho zdravýho a přidat mu trochu karcinogenů? My taky. A tak jsme uspořádali první grikolovačku! Řekli jsme si, že zkusíme spojit dvě aktivity, co máme na létu nejraději do jedné, a tak spojením vyjížďky a grilovačky vznikla grikolovačka. Po krátké vyjížďce jsme se všichni sešli v Stromovce u jednoho grilu, pokecali jsme a dali si něco dobrého na zub (pivo). Za nás pecka akce a určitě ji zopakujeme!

sux5i5ibxhdz5fbi1rt4.jpgfylfnhvuxolg0fmsekvx.jpg

.

Další fotky z Grilkolovačky si můžeš prohlídnout tady!

.

#tgtripSaalbach!

V červnu se konal náš první TG trip do rakouského Saalbachu, a byla to naprosto epická akce, kterou jsme si všichni maximálně užili! I když nás na začátku vystrašil déšť, nakonec jsme měli štěstí na skvělé počasí a užívali jsme si bajkování i kurzy jízdy na těch úplně nejlepších trailech, co nám Saalbach dokázal poskytnout. Už se nemůžeme dočkat, až tam v srpnu pojedeme znova! A protože je termín již beznadějně zaplněný, dost možná vypíšeme ještě podzimní termín. O všem dáme vědět!

zeozcqjoe96bbpuuo9t2.jpgequqxh1hiafpdfwjbwcv.jpgvz2gt2m6hrsvlrxytg7l.jpgudkkpj50u1sb9lxhoqag.jpg

.

Máme mnohem víc krásných obrázků ze Saalbachu v tomhle albumu!

.

#mcrendurosusice!

Mistrovství České republiky v enduru v Sušici jsme samozřejmě nemohli nechat ujít! Naše barvy tam hájila Lucka, Jirka a Petr Leták a vedli si skvěle! A tak ještě jednou gratulujeme Lucce k skvělému třetímu a Petrovi Letákovi k čtvrtému místu. Jedete pilu a jsme na vás hrdí!

tvvv4ufffrp6jeogxopa.jpg

.

A co v červenci?

#nejezdisam

Na červenec máme pro Tebe připravené čtyři vyjížďky a to jednu hobby, dvě all-mountain a jednu holčičí (taky hobby). Víc info o našich vyjížďkách najdeš tady na webu!

#kurzyjizdy!

I v červenci si můžeš vybrat mezi kurzy pro začínající nebo pokročilejší jezdce, přičemž ten druhý doporučujeme v případě, že se připravuješ na některý ze závodů české Enduroserie. Nebo se chceš jenom zlepšit v nějaké dovednosti? V tom případě tu máme pro Tebe kurz Srandy na kole nebo Technika sjezdu z kopce. Ještě zbývají poslední volná místa, tak šup na kurz. Všechny potřebné najdeš tady na webu!

#TrutnovTrails

Srazíme se na Trutnov Trails! O víkendu 14.-15.7. se chystáme strávit víkend na trailech našich oblíbených Trutnov Trails a Ty se k nám můžeš přidat! Těšit se můžeš na žádný organizovaný program. Prostě si jedeme odpočinout s partou lidí na stejné vlně a jezdit u toho na kole. Tak se přidej! Víc info najdeš na FB !

.

Zuzka a Tom

Parťáci projektu