Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#pridejse - Nová TG klubovna otevřena! Vypisujeme akce na únor i celou sezónu.

01.02.2019 | TG Times

Před pár dny jsme slavnostně otevřeli TG klubovnu a nyní je čas ji začít naplno využívat! Na jaké akce se můžeš těšit? Čti, #nejezdisam a #pridejse.


Trail-Guide klubovna otevřena!

Vše na jednom místě - Nové prostory vznikly ve spolupráci s Cabtech přímo v areálu bývalého Branického pivovaru v Praze 4. Díky spolupráci obou projektů tak bikeři na jednom místě najdou vše od profi servisu přes komunitní akce typu filmové večery, kurzy první pomoci, tréninky či párty.

Nový domov Trail-Guide - A hlavně! Máme zázemí pro další rozvoj MTB aktivit nejen v roce 2019 - od vyjížděk, přes kurzy jízdy, teambuildingové akce až po zahraniční výjezdy!

Novou klubovnu jsme v průběhu večera oslavili se 70 bikery. Děkujeme za super účast! Kompletní fotogalerii z akce najdeš ZDE.


babtommdchqlg5o6gmuy.jpg kveoqombi5niepx9ame5.jpg


Akce v únoru!

Servis těla, duše i kola - Každé pondělí hodinová lekce jógy pro bikery. Ideální restart po dlouhém dni v práci. K tomu dva termíny servisních seminářů. První nejen o mazání kola. Ve druhém se zaměříme na brzdy a bezduše.

Pro všechny zamilované i nezamilované.. s kolem, bez kola jsme navíc připravili valentýnskou movie night. Tak #nebudsam a #pridejse

tyr6q6gfnlh9wwzihr56.jpg ldukhkqgqu70zjf8jvdm.jpg


Sezóna za rohem. Už se těšíš?

Opraš své kolo a techniku jízdy! - Vstup do sezóny efektivně, zlepši se a rychle dostaň ze svého kola maximum! Na webu již najdeš vypsané všechny termíny skupinových kurzů na sezónu 2019. Vybírat můžeš ze základních i pokročilých. Nově přidáváme i coachingové lekce pro maximální trénink s minimem teorie. Ideální opáčko pro absolventy klasických kurzů. Tak #netrenujsám a #pridejse

Letní dovolená v Rakousku a Švýcarsku. Jedeš taky? Vybírat můžeš z oblíbeného Saalbachu a epického MTB a vysokých hor v Davosu. Na webu najdeš termíny na celé léto, ať můžeš v klidu naplánovat dovolenou.

zllmr2zq03fxq5iciht5.jpg eb7o40te1ymvmurmqvwh.jpg

Parťáci projektu