Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#pridejse - Letošní sezóna zahájena! Tak #nejezdisam.

04.04.2019 | TG Times

Rok 2019 oficiálně odstartován Mega vyjížďkou, sešla se hromada 70 bikerů a byla to jízda! Atmosféru můžeš ještě teď nasát ve fotogalerii! Letošní sezónu považujeme za oficiálně zahájenou! Co Tě teď čeká?

Něco dobrého pro svůj les?

#prosvujles - Udržet čistou přírodu je zájmem nás všech bez ohledu na typ kola či úroveň jezdce! Přidej se k iniciativě českých bikerů a v prvním dubnovém týdnu (1.4. - 7.4.) vyjeď na své oblíbené místo, ukliď ho od nepořádku, vyfoť výsledek, fotku nahraj k sobě na FB nebo Instagram, přidej #prosvujles a inspiruj své okolí. Ukažme společně, že českým bikerům není stav našeho lesa lhostejný!

Přidat se můžeš i na TG brigádu spojenou s vyjížďkou v neděli 7.4.2019 v Praze. Více info ZDE.

Mrkni také na video od Lucky!

Trail-guide-pro-svuj-les-brigada-MTB_z0ecs6.png


Sezóna zahájena. Kam vyrazíme?

Kurzy MTB jízdy - Ideální pro všechny, kdo chtějí po zimě rychle získat pohodu za řidítky. I letos jsme pro Tebe připravili Základní a Pokročilé kurzy. Vše startujeme tento týden, těšíme se!

Coachingové lekce - Chceš do své jízdy získat ladnost? Maximum tréninku, minimum teorie, 3 hodiny výcviku a všechny úrovně - vyber si tu svou. Konkrétní termíny prakticky zaměřených kurzů MTB jízdy na webu!

Vyjížďky - Celý duben už visí na webu. Různé úrovně a lokality. První All Mountain výjezd teď ve čtvrtek s Luckou. Jedeme do Unětic a přihlásit se již může každý. Obecně platí, že na všechny TG vyjížďky se mohou přednostně přihlásit jen členové TG Klubu. Týden před akcí pak vyjížďku otevíráme pro všechny.

Trail-Guide_kurz-mtb-jizdy_1_uot8ga.jpgTrail-Guide_kurz-mtb-jizdy_2_i6ncjn.jpg


Akce v sedle kola i pro Tvou firmu?

Teambuildingy - Horské kolo baví i některé Tvé kolegy a zbytek rád zkusí něco nového (čti: nechá se překecat)? Zařiď si MTB dovolenou i v rámci pracovní doby! Od krátkých vyjížděk, jednodenních akcí až po zahraniční výjezdy. Program připravíme pro rekreační cyklisty i enduro střelce. Stačí napsat. Vše ostatní zařídíme.

Trail-Guide_teambuilding_1_ulwwr5.jpgTrail-Guide_teambuilding_2_hfkbj6.jpg


Letem MTB světem

#kolofix Cabtech - unikát ve světě servisu - Stáhneš appku (google, App Store), objednáš, přijede a opraví Ti kolo přímo v práci nebo doma. Tvůj stroj dokonce parádně omyjí, takže vypadá jak nový. Tahle sanitka pro kola od našeho parťáka Cabtech je unikát nejen v ČR. Držíme palce s rozjezdem pojízdného servisu pro silniční i horská kola!

Cabtech-kolofix-pojizdny-servis-trail-guide_cpgo0e.jpg


Nový parťák Elementstore.cz - Fiveten stejně už všichni naši průvodci dlouho vozí, protože tyhle boty zkrátka fungují! Borci z elementstore.cz navíc přidávají dokonalou zákaznickou péči, což u takhle namáhané výbavy velmi oceníš. Co to znamená pro Tebe? Všichni členové TG Bike Clubu mají automaticky 333,- Kč slevu na jakékoliv boty Fiveten + ponožky a poštu zdarma. Účastníci základního, pokročilého, individuálního kurzu MTB jízdy i zahraničních výjezdů pak 10 %. V TG klubovně na Braníku navíc máme showroom a všechny velikosti bot. Pokud váháš, jaká je ideální, napiš nám a stav se na kafe. Na klubovně jsme každé pondělí!

Trail-Guide_Elementstore_y3rr9f.jpg


Všechny Trail-Guide akce vždy najdeš v kalendáři akcí!

Parťáci projektu