Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#pridejse - Akce na srpen 2018

03.08.2018 | TG Times

Spalující vedra, dlouhý večery, ozdravná koupel ve vlastním potu a hlavně v sedle kola? V srpnu šlapeme dál! Kurzy i vyjížďky v rozjetém tempu a pro velký úspěch se opět ugrilujeme na Grilkolovačce - tentokrát na jihu Prahy. Znovu se srazíme na Endurosérii. Tak čti a #pridejse!


Kurzy MTB jízdy

Chceš na svůj první enduro závod, opět se postavit na start nebo si prostě užít těžší přírodní stezky ve svém okolí?   Připrav se s námi! Na pokročilém kurzu MTB jízdy učíme, jak si užít náročnější pasáže naplno a hlavně bezpečně! Výcvik můžeš zúročit hned na závodě Enduroserie v Malé Morávce. Jedeme tam taky. Anebo na svých oblíbených MTB trasách!

Chceš raději pilovat základní techniku?   Pokud je pro Tebe pokročilý kurz moc odvážný, v létě běží i kurzy pro začínající a mírně pokročilé jezdce. Díky tomu v pohodě zvládneš např. trasy na Singltreku pod Smrkem nebo naše Hobby vyjížďky! Levou zadní. Teda oběma. Musíš šlapat. #pridejse

A co se zaměřit na konkrétní dovednosti?   V srpnovém díle samostatných lekcí Tě naučíme, jak správně na skoky.  Začneme s úplnými základy na široké lavici a pro šikovné lekce jsou nachystány i dvojáky a tipy na triky. To všechno ve 3 hodinách. #neskakejsam 

Kurz MTB jízdy jako dárek?   Daruj zážitek! Stačí napsat. Vše zařídíme.

ndxiqg7gpcs8z6zzavxu.jpg


Enduro závody a All-mountain stezky

Srazíme se na Morávce!   Zabookuj si víkend 25.-26.8. a přijeď za námi na závod Endurosérie v Malé Morávce. V sobotu společně projedeme trať a když se bude cítit, tak si v neděli můžeš střihnout i závod. Jen tak mezi námi, poprvé ho jedou i naše průvodkyně dámských vyjížděk! Detailnější info najdeš zde na webu.

Rakouský hattrick!  Protože se po druhém termínu Saalbachu jen zaprášilo, s V-tour opět vypouštíme do světa Saalbach vol.3! Kdy? 19. - 23.9. Čekají Tě parádní traily všech úrovní v bikovém ráji Evropy, nádherné výhledy se super partičkou. Atmosféru nasaješ teď hned v naší fotogalerce.

yb5dy3ciqzrby158yjjt.jpg


Grilkolovačka a srpnové vyjížďky

Grilkolovačka na Točné!   Další Grilkolovačkat. Přidej se ve čtvrtek, 30.8. a oslav konec prázdnin (jo, letí to) na kole, u pivka a přiměřeně připálené potravy. Lokalitu přesouváme na jih směr Točná. Více info na Facebooku!

Vyjížďka každý týden, to chceš!   Celkem 5 vyjížděk nachystáno zde na webu. Stačí si vybrat termín a lokalitu, která se Ti nejvíc hodí. #nejezdisam #pridejse

Nehodí se Ti časy TG vyjížděk?   Máme pro Tebe řešení! Přihlaš se do komunitní FB skupiny pro plánování vlastních výjezdů. Zážitky na kole jsou nejlepší s partou přátel. Napiš na skupinu, poznej nové lidi a #nejezdisam!

j9ttavmhycnzlqymnhpj.jpg


Letní skoro-novinky 

Tvůj příběh aneb Humans of Trail-Guide!   Na Facebooku a na blogu jsme rozjeli sérii příspěvku pod záštitou Humans of Trail-Guide a i Ty můžeš být součástí. Příběhy sbíráme na trailech, vyjížďkách a dalších akcích. Stačí se přidat a podělit se s námi o to, co pro Tebe znamená kolo a bikování.

Nový parťák - Alpenverein.   Cestuješ a sportuješ naplno? Mohl by Tě zajímat Alpenverein - cestovní pojištění, výhody na horské chaty, outdoor vybavení a akce. To vše v rámci pojištění pro outdoorové fanatiky a přes našeho parťáka OEAV.

jsbe66kggeqxukbdrrxi.jpg


#nejezdisam #pridejse

Parťáci projektu