Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

Cestuješ? Sportuješ? ALPENVEREIN!

16.07.2018 | Tipy/triky

CESTUJEŠ? SPORTUJEŠ? ALPENVEREIN!

Trail-Guide spojuje lidi s aktivním způsobem života a zejména bikery. V naprosté většině z nás se s přicházejícími zimními měsíci probouzí další součást našeho životního stylu - lyže, snowboard, skialpy, splitboardy, běžky, mačky, cepín a další zaručené prostředky k zisku maximálního endorfinu. V létě kromě kola často vystoupáme na více či méně tisícový kopec.

Pokud za aktivními zážitky cestuješ do zahraničí, jistě znáš víc než cestovní pojištění Alpenverein. Nově si ho můžeš objednat i přes Trail-Guide! Nejsme pojišťováci a ani si na ně hrát nebudeme. Zprostředkováváme však nabídku našeho parťáka OEAV.CZ - českého zastoupení Alpenverein.

Co je je Alpenverein?

xjqzz71vbekauykrrktn.jpg



Alpenverein je rakouský alpský svaz, který automaticky pojišťuje své členy a zajišťuje jim řadu výhod  - např. na léčebné výlohy v zahraničí, záchranné akce, atd. V rámci členství v Alpenverein získáš pojištění i výhody na horské chaty a v případě objednávky členství přes našeho parťáka OEAV.CZ také slevy na naše kurzy MTB jízdy a výhody v celé řadě obchodů a e-shopů!


Celoroční pojištění

  • Hlavní výhodou je pojištění kryjící rizika při provozování veškerých volnočasových, sportovních a outdoor aktivit po celém světě v rámci Alpenverein Weltweit Service, a to včetně případného transportu. Výjimkou jsou pouze letecké sporty, jako je paragliding, parašutismus apod. a motoristické disciplíny. Navíc můžeš využívat také celou řadu výhod:


Na horských chatách to máš za půlku

  • Nejméně 10 €/noc (obvykle 50 % běžné ceny) ušetříš za nocleh ve více než 500 horských chatách rakouského, německého a jihotyrolského Alpenvereinu. Stejně tak slevy poskytují chaty ve Švýcarsku, Francii, Itálii,Španělsku, Slovinsku, Lichtenštejnsku, Belgii, Lucembursku, Nizozemsku včetně některých chat na Slovensku!


Zdarma klíč od Winterraum

  • Winterraum = v zimním období veřejně přístupná část horské chaty, vybavená nutnými potřebami pro přenocování - součástí většiny chat Alpenvereinu. Za nocleh platíš pouze symbolický obnos do kasy. Členové sekce Edelweiss/OEAV.CZ si mohou vypůjčit klíč ZDARMA v kanceláři OEAV.CZ na Údolní 57 v Brně nebo v prodejnách Alpsport v Praze i v Brně, pouze s vratnou zálohou 1 000 Kč. Doporučujeme rezervaci předem.

Výhodné rodinné členství

  • Jsou-li členy Alpenvereinu oba rodiče, získávají jejich děti do 18 let (studenti až do 27 let) členství zdarma. Přestože děti neplatí žádný poplatek, obdrží svůj členský průkaz a jsou jim zachovány všechny výhody včetně pojištění. Rodinné členství platí i pro samoživitele.


A co získáš EXTRA, pokud se do Alpenverein přihlásíš přes OEAV.cz? (náš parťák)

  • Outdoorová půjčovna: sleva 10 % na půjčovné, 50 % sleva na vratnou kauci v provozovně Brno, Údolní 57.
  • Singing Rock: sleva 15 % na nákup ve firemní prodejně Poniklá z nezlevněných cen.
  • Alpsport: sleva 12 % na nákup ve všech prodejnách z nezlevněných cen.
  • Ortlieb: sleva 10 % na nákup v prodejně Uherský Brod, Nivnická 422
  • Freytag & Berndt: sleva 10 % na nákup map v prodejně Brno, Kobližná 57/20.
  • HOROr SPORT: sleva 7 % na nákup v prodejně Opava, Dolní náměstí 25.
  • Österreich Institut Brno: sleva 5 % na jazykové kurzy.
  • Shredwear: sleva 20% na nákup v e-shopu
  • Trail-Guide: 15% sleva na kurzy MTB jízdy
o77gyabqtrrreougibjs.jpg


Přihláška

Stačí vyplnit tento formulář a naši parťáci z OAEV.CZ pro Tebe vše zařídí!


Chceš víc info?
Kompletní pojistné podmínky na https://www.oeav.cz/sites/default/files/stranky/pojistne-podminky/aws-folder-tschechisch.pdf


Více také na

  • Tel: +420 606 075 575


#nebourejsam #pojistise!

Parťáci projektu