Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#dobrevyjetej! – Duben s TG

05.05.2019 | TG Times

Jaro zaklepalo na dveře , první měsíc a rozhýbávání ztuhlých kostí po zimě je za námi! Fotoreport z TG světa proto nesmí chybět!


#vyjizdky!

Sezónu jsme odstartovali tradiční megavyjížďkou! Na sraz MTB vyjížďky vás přijelo cca 70 a pár triků dorazila předvést i nastupující česká enduro elita Max Adami! Pak jsme se rozdělili do malých skupin a vyrazili směr Točná. Byla to jízda a atmosféru můžeš i teď nasát ve fotogalerii.

DSCF2569_kxt13e.jpgDSCF2579_l1kmyv.jpgDSCF2812_wuax2z.jpgMega1_choud9.jpg


V dubnu jsme rozjeli i tradiční popracovní vyjížďky!

P1000701_znc8ai.jpgImage_from_iOS_t3binv.jpgP1000881_khejps.jpg


#kurzy jízdy!

Jaro je nejlepší čas na zisk pohody a jistoty za řídítky, protože máš celou sezónu před sebou! Máme za sebou první úspěšné absolventy základního a pokročilého kurzu MTB jízdy. A proběhly i první coachingové lekce MTB jízdy!

Image_from_iOS_6_fqyanp.jpgZ%C3%A1kladn%C3%AD_kurz_j%C3%ADzdy_t1o46u.jpgZ%C3%A1kladn%C3%AD_kurz_j%C3%ADzdy_3_tczaad.jpgZ%C3%A1kladn%C3%AD_kurz_j%C3%ADzdy_4_regrqt.jpgPokro%C4%8Dil_gppm5z.jpgDSC09576_rlihef.jpgDSC09709_nr92xx.jpg


#prosvujles!

V celorepublikové kampani Ukliď Česko jsme připravili vlastní #prosvujles iniciativu českých bikerů, ať veřejnosti ukážeme, že českým bikeřům není naše příroda lhostejná! Vyzvali jsme je, ať v prvním dubnovém týdnu vyjedou na svá oblíbená místa v lese a vyčistí je od bordelu. Součástí výzvy byla i naše pražská úklidová brigáda (fotky z ní najdeš tady)! Jsme pyšni za všichni horské cyklisty a projekty, kteří se k nám připojili. Tím ale nekončíme, tohle byl teprve začátek. I ty můžeš každý den udělat něco #prosvujles!

Prosvujles_brigada_4_owcgkf.jpgProsvujles_brigada_9_e7crka.jpgProsvujles_brigada_21_rvvpsf.jpgProsvujles_brigada_31_ou7co4.jpg


#zavody!

Na závodech jsme rozhodně nemohli chybět! Rozehřáli jsme se na krásných přírodních trailech Satanského drtikola, odkud jsi Marťa s Blackym odvezli dvě bronzové medaile (gratulace!) a pak jsme si dali pravé enduro na Trutnově!

SatanskyDrtikol2019_Zuzkafoti-158_pevm00.jpgSatanskyDrtikol2019_Zuzkafoti-382_yv7fhw.jpgTT_enduro_l2v4sm.jpgTT_enduro_holky_gr6riz.jpg


A co Tě s námi čeká v květnu?

#vyjizdky!

Vyjížďky na květen už najdeš na webu. Jsou a vždy budou zdarma! Přednostní přihlašování mají členové našeho klubu, pro ostatní je otvíráme vždy týden před vyjížďkou, tak #nejezdisam!

#kurzy jizdy!

Základní i pokročilé kurzy na květen už jsou plné, ale nevěš hlavu. Připravili jsme také coaching lekci na prudké sjezdy, dropy a výjezdy a skoky! Taky nás čeká i kurz na zkoušku, pro všechny, co váhají, zda jsou naše kurzy jízdy pro ně to pravé. Tak neváhej a #pridejse!

#zahranicnivyjezdy!

Máš zabookovanou dovolenou na horském kole? Ne? Pojeď s námi na MTB výjezd do Saalbachu a Davosu. Všechny informace najdeš tady na webu!

#Test the Best!

Na víkendové testovačce kol Specialized v areálu Hostivařské přehrady budou naši guidi vést MTB vyjížďky! Další informace a rezervaci kola a svého místa najdeš tady!


Všechny naše akce najdeš v kalendáři akcí na www.trail-guide.cz, hezké obrázky najdeš v zoneramě nebo na Instagramu a pro aktuální informace sleduj náš FB!

DSCF3328_syxgiy.jpg


Zuzka a Tom

Parťáci projektu