Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#pridejse - Za měsíc startujeme! Tak #nejezdisam.

12.03.2019 | TG Times

Oficiální start MTB sezóny u nás i v bike centrech napříč ČR se nezadržitelně blíží! Co Tě s Trail-Guide čeká? Čti, #nejezdisam a #pridejse.

Startujeme za pár týdnů!

Kurzy jízdy - na začátku dubna (už jen pár týdnů!) opět spouštíme základní i pokročilé kurzy. Jejich program jsme upravili, ať si z nich odneseš maximum. Všechny termíny a více info najdeš tady na webu! Chceš zlepšit svou jízdu?

Coachingové vyjížďky - Novinka sezóny 2019! Maximum tréninku a všechny úrovně obtížnosti. Ideální trénink pro absolventy základního a pokročilého kurzu. Chceš dokonalou techniku jízdy? Tak koukni na dubnové termíny v kalendáři akcí tady na webu!

Zahraniční biketripy - v létě opět vyjedeme do Alp - a hned několikrát! Vyber si svůj ultimátní MTB s partou lidí na stejné vlně. Volná místa na Saalbach a Davos již rychle ubývají. Troufneš si?

Mega vyjížďka - Startujeme už 24.3.2019. Otevři s námi novou sezónu ve velkém stylu a #nejezdisam #pridejse na mega vyjížďku!

Trail-Guide_coachingovavyjizdka_hechxp.jpgTrail-Guide_Mega_vyj%C3%AD%C5%BE%C4%8Fka_skupinov%C3%A1_fotka_Hobby_nzf6o1.jpg


Na co před startem sezóny nezapomenout?

Kurz 1. pomoci - Je dobré vědět, jak se zachovat v krizové či zdraví ohrožující situaci - a to nejen při jízdě na kole. #nerakvisesam #vzdelejse na kurzu 1. pomoci pro bikery už 12. března a třeba zachraň kamarádovi život!

#prosvujles - Iniciativa bikerů ČR - udržet čistou přírodu je zájmem nás všech! Les je náš únik od reality, relax a obrovská porce zábavy v sedle kola i mimo něj. Je však často plný odpadků, které život v něm znepříjemňují nám i příštím generacím. Pojďme ho společně v 1. dubnovém týdnu uklidit. Více na facebookovém eventu naší iniciativy #prosvujles.

Trail-Guide_kurzprvnipomoci_Horst_v_Klubovn%C4%9B_degdlv.jpgIMG_0430_p88qng.jpg


Na co jsme pyšní?

Handbike pro Filipa - Před pár dny jsme Filipovi předali unikátní elektrohandbike, který vznikal v průběhu zimy v dílně Černých koní a na který jsme se společně složili ve veřejné sbírce. Dohromady jsme vybrali

75 000,- Kč. Ještě jednou díky všem, kdo se zapojili!

Elektrohandbike_pro_Filipa_22_zrt77e.jpg


Všechny Trail-Guide akce vždy najdeš v kalendáři akcí tady na webu!

Parťáci projektu