Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#pridejse - Našlapaný květen plný akcí! Tak #nejezdisam!

11.05.2019 | TG Times

Květen je doslova našlapaný akcemi! Některé již běží v plném proudu a jiné na Tebe čekají. Jaké? Čti a dozvíš se víc!


Kurzy jízdy, coaching lekce

Kurz na zkoušku - Máš kolem sebe rodinu, kamarády nebo kolegy z práce, kteří se na kole chtějí také zlepšit? Stále však váhají, zda je pro ně kurz MTB jízdy správnou volbou? Ať dorazí 15.5. na náš kurz na zkoušku. Ukázková lekce je zdarma a stačí se přihlásit na FB.

Kurzy jízdy - Základní a pokročilé kurzy 4 týdenní kurzy jízdy na květen jsou plné! Obrovský zájem nás nesmírně těší! Vypsali jsme proto další termín květnového pokročilého kurzu - ihned se zaplnil. Přihlašovat se tak můžeš až na červnové termíny tady na webu v sekci Kurzy MTB jízdy!

Coachingové lekce - V půlce května se můžeš těšit na prakticky laděný kurz MTB jízdy zaměřený na prudké sjezdy a dropy. Na konci měsíce jsou v plánu zatáčky, mírnější sjezdy i výjezdy. Stále jsou volná místa, tak se včas přihlas!

Trail-Guide_zakladni_kurz_iidjul.jpgTrail-Guide_pokrocily_kurz_ichvn0.jpg


Léto se blíží a s ním i naše zahraniční výjezdy! Přidáš se?

Saalbach - Rakouský Saalbach je ideální vstupní destinací pro všechny, kdo si chtějí užít MTB v Alpách. Trasy všech obtížností a pestrá síť lanovek! Připraveny 2 varianty programu a lehčí zvládnou i mírně pokročilí jezdci - typicky absolventi našeho základního kurzu MTB jízdy. A to nejlepší? Na termíny v srpnu a září máme ještě volno. A horká novinka - na červnový termín se právě uvolnila 2 místa. Stihneš to?

Davos - Švýcarský Davos je snad nejoblíbenější alpský MTB resort, který vévodí žebříčku návštěvnosti díky síti nekonečných singltrailů všech obtížností. Epické výhledy, lanovky, trénink jízdy v terénu, ale také poctivé výšlapy do kopce. Srpen plno, na září ještě volná místa! Jedeš s námi?

Trail-Guide_Saalbach_lanovka_gtgj5q.jpgTrail-Guide_Saalbach_trail_r97ple.jpg


Vyjížďky a další akce

Vyjížďky - Celý květen už visí tady na webu. A k tomu nově fotovyjížďka a dámská All-mountain. Obecně platí, že na všechny TG vyjížďky se mohou přednostně přihlásit jen členové TG Clubu. Týden před akcí pak vyjížďku otevíráme pro všechny. Naše vyjížďky jsou a vždy budou zdarma.

Test the Best ve spolupráci se Specialized - Přemýšlíš o koupi kola? Pojď si ho nejdřív vyzkoušet na akci Test the Best od Specialized. O víkendu 10.-12.5. u Hostivařské přehrady. A budeme tam taky! Projedeš se s námi na vyjížďce?

Trail-Guide_AM_Vyj%C3%AD%C5%BE%C4%8Fka_pebnpn.jpgTrail-Guide_d%C3%A1msk%C3%A1_vyj%C3%AD%C5%BE%C4%8Fka_ynsznr.jpg


Pravidelné TG zpravodajství

Sleduj nás na FB jako první - Facebook zobrazuje stále méně příspěvků, které nejsou placenou reklamou. Ať Ti od nás nic neuteče, nastav si u naší Facebookové stránky "Zobrazit jako první" a budeš vědět o všem. 

Teambuildingy - Horské kolo baví i některé Tvé kolegy? Zařiď si MTB dovolenou i v rámci pracovní doby! Od krátkých vyjížděk, jednodenních akcí až po zahraniční výjezdy. Program připravíme pro rekreační cyklisty i enduro střelce. Stačí napsat. Vše ostatní zařídíme.

Cabtech - V Cabtechu shánějí posilu na recepci a administrativní práce. A nudit se rozhodně nebudeš! Pokud Tě to zaujalo nebo víš o někom šikovném, ozvi se nám a nebo přímo našim parťákům z Cabtechu.


Všechny Trail-Guide akce vždy najdeš v kalendáři akcí tady na webu!

Parťáci projektu