Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#pridejse - Pravidelné tipy na MTB akce v sedle kola i mimo něj na srpen, tak #nejezdisam!

01.08.2019 | TG Times

Tipy na zlepšení jízdy v terénu Ti servírujeme každý měsíc! Proč? Zlepšovat techniku jízdy nás prostě baví, ne všichni mají šanci se dostat na naše kurzy a opakování je matkou bezpečné adrenalinové jízdy. A k tomu tipy na ty nejlepší MTB akce v sedle kola. Vše se dozvíš níže.


Top tři na srpen. Přidáš se?

Davos a Saalbach! Letní termíny plné. Těšíme se na Tebe! Nevyšlo to? V září je taky hezky. Přidáš se? Mrkni na fotky z TG týmového výjezdu a inspiruj se.

Více info, termíny a registrace zde!

Trail-Guide_Davos_1_cps7ku.jpg


Základní kurz MTB jízdy! Bezpečně si užít jízdu v lese chce čas a poctivý trénink. Pokud chceš sebe nebo své blízké rychle posunout, na základním kurzu v srpnu máme ještě pár volných míst.

Pro více info klikni zde!

Trail-Guide_zakladni_kurz_stabilita_ql5wwc.jpg


Těš se na září! Letní dny si užíváme ve vysokých horách. Na září opět plánujeme sérii komunitních akcí. Třeba vyjížďku s mistryní ČR Jíťou Čábelickou nebo vyrazit na oslavu 10 let Rychlebek.

Sleduj nás na FB a vše se včas dozvíš!

TGshop_4_skduxj.jpg


Stále čteš? Tohle Tě může zajímat!

Přidej se k nám! Rozšiřujeme naši partu a sháníme nové instruktory. Víš o někom? Dej nám vědět! Zaškolíme, naučíme, stačí nám napsat.

Trail-Guide_tym_g32rpw.jpg


Rozdáváme PENCO energii! V létě je potřeba spousta energie. Využij 20% slevu od našeho parťáka PENCO. Při objednávce nad 500 Kč na www.penco.cz stačí zadat PCHVTTG20.

TG_s_Jitkou_041_ts281e.jpg


TG shop! Už znáš náš nový TG SHOP? Je plný tipů na ideální MTB výbavu podle typu terénu. Inspiruj se a vybav se kvalitně!

TGshop_25_wmqqtk.jpg


Teambuilding! Chceš si užít horské kolo i s kolegy z práce? Umíme zařídit vyjížďky, workshopy i kurzy jízdy. Napiš Ondrovi na ondra@trail-guide.cz a něco vymyslíme!

Trail-Guide_teambuilding.01_pse4zc.jpg


Být součástí užší TG party a čerpat řadu výhod můžeš vždy v našem bike clubu.

Všechny Trail-Guide akce vždy najdeš v kalendáři akcí tady na webu!

Parťáci projektu