Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

Spustili jsme nový web! Jak funguje?

07.05.2017 | Hot

Vítej na novém webu Trail-Guide,

.

po úspěšném roce 2016 je čas projekt posunout o úroveň výš! Stávající aktivity zastřešujeme pod hlavičku klubu a nový web je jedním z jeho nosných pilířů. Na dnešní den jsme právem pyšní. Jde o výsledek více než půl roku společné práce a rozhodně nejde o finální stav! Teď k věci:

.

Na www.trail-guide.cz průběžně zveřejňujeme všechny naplánované akce. Jde o klubový web a jakmile si vytvoříš uživatelský profil, v klidu se přihlašuješ na vybrané události. V profilu máš přehled o všech zaregistrovaných událostech. Na jednom místě tak vidíš vše potřebné a nemusíš tak nic složitě vyhledávat. Pokud se z nějakého důvodu nemůžeš zúčastnit, jedním klikem se lze odhlásit.

.

Součástí webu je i blog, kde servírujeme zajímavosti ze světa MTB, komentáře k akuálnímu dění, tipy a triky zaměřené na techniku kola / jízdu v terénu a vše důležité okolo projektu Trail-Guide. Pod každým článkem je prostor pro diskusi. Můžeš komentovat, přidávat fotky a sdílet své dojmy a rozmary - v rámci pravidel slušného chování

.

.

S rozvojem klubu se můžeš těšit na nové funkcionality webu a hlavně celého projektu - víc MTB a outdoor akcí, nejen v ČR.

Šlapeme v tom spolu! Tak #nejezdisam, přidej se!

.

Za Trail-Guide tým zdraví,

Tom a Ondra

Parťáci projektu