#pridejse - Akce na září 2018

03.09.2018 | TG Times

(Š)Kola volají! Prázdniny jsou out, Ty však stále in a léto jde do svého finále! Co Tě čeká? Čti a #nejezdisam

Rakouská výzva!

Last minute Rakousko! Poslední výzva pro cestující směr Saalbach vol.3. Nejsme z cukru a Alpy si dáme i v září, a proto 19. - 23. 9. opět vyrážíme vstříc horským MTB stezkám. Atmosféru nasaj v naší fotogalerce.

xmb8bhxtnluy3lkhm6v6.jpg


Srazíme se na Klínovci! Povedená série "Srazíme se" nyní v Krušných horách v trailparku Klínovec. Těšit se můžeš na žádný program. Víc info k programu najdeš na webu nebo na našem FB.

ltv2p0ddciqdcabipcjo.jpg


Kurzy MTB jízdy

Chceš pro své kolo dobrého jezdce ještě letos? Světla ubývá a se skupinovými Kurzy jízdy v pracovním týdnu jedeme do finále! Startujeme již tento týden. Kurzy jsou prakticky plné! A protože je o výcvik velký zájem, na říjen připravíme také pár speciálních intenzivních víkendových kurzů. (i mimo Prahu) Těš se! Jak to na kurzech vypadá? Mrkni na videjko od Trail Hunter!

Chceš zlepšit konkrétní věc? V září si dáme techniku sjezdu kopce. Během 3 hodin vyzkoušíme mírné i těžší sjezdy, základy dropu a i práci s brzdami. Tak #pridejse ve čtvrtek 13.9.

Kurz MTB jízdy jako dárek? Vánoce jsou prakticky za rohem! Ne, že to necháš na poslední chvíli jako každý rok. S námi můžeš dát zážitek! Daruj svým oblíbeným lidem voucher na kurz MTB jízdy v roce 2019. Stačí napsat. Vše zařídíme.

kzvx5pkzzwf1xo8wiqvu.jpg ygairgcar4a50wysex0p.jpg


Vyjížďky v září!

3 vyjížďky v září! První týden skoro celý náš tým odpočívá na kole v Livignu, takže si dáváme volno. Potom ale jedeme každý týden! Vyjížďky najdeš postupně na našem webu, tak buď ve střehu. Už teď tam najdeš all-mountain do Prokopáku a holčičí návštěvu Bohnic!

Nehodí se Ti časy TG vyjížděk? Přihlaš se do komunitní FB skupiny pro plánování vlastních výjezdů. Zážitky na kole jsou nejlepší s partou přátel. Napiš na skupinu, poznej nové lidi a #nejezdisam!

dgvv65pvxt7do6w1g8sq.jpg pxmjqr7ffettwuhg8ait.jpg

To překvápko na závěr?

Bude to velké a přitom útulné!

Bude to naše!

Více brzy!

vo87nw32r1i4yfvytzkk.jpg


#nejezdisam #pridejse

Parťáci projektu