Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

#pridejse - Akce na říjen 2018

02.10.2018 | TG Times

Venku konečně normální teploty, příroda v dokonalých barvách a Ty po sezóně #dobrevyjetej. Podzim je zkrátka nejlepší období roku pro jízdu na kole. S námi Tě čekají vyjížďky i kurzy jízdy. A taky velké finále v podobě MEGA vyjížďky! Tak čti a #pridejse

Kurzy MTB jízdy

Kurzy skoků. Umět ladně a hlavně bezpečně skákat chce snad každý biker. Na sobotu 13.10. jsme proto připravili kurz skoků! Na lekci probereme základy techniky skoku na bezpečné a široké lavici a postupně budeme přidávat dle Tvých zdatností a zkušeností. Vhodné pro začínající i pokročilé letce.​

All-Mountain kurz Ve stejný den (13.10.) se můžeš těšit i na speciální kurzy pokročilé MTB jízdy. Čeká Tě nácvik sjezdu skalek, dropů nebo mini skoků. To vše na luxusních trailech v Nouzově (oblast Malé Kyšice / Unhošť) v rámci samostatných lekcí v malých skupinkách. Připravili jsme 2 tematické okruhy, které se vzájemně doplňují. Absolvovat můžeš jeden či oba kurzy za sebou. Vhodné pro pokročilé bikery a bikerky.

djc4m0eskr1q3oh9wvs0.jpg gbfjgpfgdxxxaiuz3j0j.jpg


MEGA vyjížďka!

Mega vyjížďka. Jedeš taky? I letos zavíráme sezónu Mega vyjížďkou. Tentokrát dáme traily na jihu Prahy a vše zakončíme volitelnou pohodou u pivka, čaje nebo rumu.

#nejezdisam #rozdejse A protože to v životě ne vždy jede podle plánu, vyjížďku spojíme s dobročinnou akcí. Víc se dozvíš brzy! Takže kdy vyrážíme? V neděli, 21.10.!

Nadto! Na vyjížďce bude i Jirka Fikejz. Biker, který vyzkoušel snad všechny možné druhy cyklistiky od maratónu, XC, enduro až po silnici a gravel bike.

jwetu6vm7yweq9zgup4o.jpg


A podzimní vyjížďky?

Poslední (ofiko) vyjížďky v roce 2018! Vyraž s námi na Točnou, do Hostivaře nebo s holkama do Krčáku. Poslední vyjížďky najdeš už teď na webu. A nezapomeň, že světlo vždy s sebou!

Nehodí se Ti časy TG vyjížděk? Přihlaš se do komunitní FB skupiny pro plánování vlastních výjezdů. V zimě bude navíc sloužit jako neformální prostor pro organizaci také TG vyjížděk. Napiš na skupinu, poznej nové lidi a #nejezdisam!

ra1mh8kkzunmjrudibyq.jpg zd8ny58sp0acv9xy1tpt.jpg


Stejně jako před měsícem připomínáme překvápko na závěr

Bude to na B, ale Budvar to nebude!

Bude to industriální a přitom útulné.

Bude tam servis. A to fakt dobrej!

Předběžně v prosinci? OK?

rhrhmsgkocykaczqyc8s.jpg

Parťáci projektu