Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

Nejezdi sama!

23.04.2018 | Hot

Mám opravdu radost, že Trail-Guide v této sezóně vychází vstříc něžnějšímu pohlaví a přichází s novinkami čistě pro bikerky. Ke klasickým hobby a all mountain vyjížďkám pro všechny přibyly ryze dámské pro všechny holky, které si chtějí užít výjezdy na kole v čistě holčičí atmosféře. Snad každá z nás, včetně mě, už řešila dilema, zda bude stíhat tempo vyjížďky a nebude pro ostatní zbytečnou přítěží, protože nemá tak dobrou techniku, kondici nebo má jen problém s hlavou u některých pasáží. Známe to všechny, že? Tak přesně pro Tebe jsou tu holčičí vyjížďky, kde se nemusíš obávat ničeho.

Pojede se v pohodovém tempu, náročnost se přizpůsobí skupině, ale rozhodně se nemusíš bát, že se budeš nudit. Tak jako na všech našich Trail-Guide vyjížďkách, ani tady se nebudeme hecovat a každá si pojedeme ve svém vlastním pohodovém tempu. A za všechny naše TG holky můžu říct, že už teď se těšíme na to, až Ti budeme moct ukázat traily v Praze a okolí z toho něžnějšího pohledu.

Každý měsíc se můžeš těšit na jednu vyjížďku, přičemž tu první už máme za sebou. Konala se 26. dubna a vydaly jsme se prozkoumat pěšinky Prokopského údolí.

Když jsi ji nestihla, nezoufej, v květnu pokračujeme! Ta další se bude konat 24.5. a vydáme se v pohodovém tempu prozkoumat traily na severu Prahy. Tak neváhej a přihlas se, dokud ještě jsou volná místa!

s5ouscihbyamgoep5f3n.jpg


Rozhodně to není vše, co pro vás, holky, v Trail-Guide chystáme! Pro všechny z vás, kdo chcete zapracovat na své technice a porazit pár bajkových strašáku nebo si jenom užít víkend plný kola v čistě holčičím kolektivu, máme připravený víkendový speciál našeho oblíbeného kurzu Trail Rider I s podtitulem Dámská jízda. Stejně jako v případě holčičích vyjížděk, i tady pojedeme v poklidném tempu, bez testosteronu a hlavně bez obav, že se budeš muset přizpůsobovat klučičím nárokům. Všechny moc dobře víme, že kluci jezdí nejenom jinak, ale mají na všechno i trochu jiný pohled. Tady se budeš moct soustředit sama na sebe a maximálně si to užít. My holky se přeci jen umíme navzájem nejlépe podpořit a motivovat!

První kurz se budete konat o víkendu 2. - 3. Června a přihlásit se můžeš tady.

kyuau1nndxypiqivmq1h.jpgnnlmbsn4nzsmqra6fvfw.jpg


Tak #nejezdisama!

Zdraví

Zuzka

Trail-Guide

Parťáci projektu