Sezona je za rohem, přidáš se na otvíračku 21. dubna? více

Trail-Guide Bike Clinic s Dušanem

09.05.2016 | Report

Druhý květnový víkend byl super hned z několika důvodů. Většina našeho týmu bojovala na Enduro X Race Sušice (a přežila), počasí bylo parádní a v Praze jsme spoluorganizovali náš první bike kemps!


Řeč je o Trail-Guide Bike Clinic s Dušanem Mihalečkem, instruktorem kanadského bikeparku Whistler. O co šlo? V průběhu víkendu si bikeři procvičili základní techniku a zásady jízdy na MTB (práce s těžištěm, výjezdy prudkých kopců, prudké sjezdy, stání na místě atd..).

Tyto dovednosti se hodily hlavně druhý den, kdy jsme se pustili do obtížnějších věcí, jako jsou průjezdy klopenkami, dropy, manuál, jízda po zadním i předním kole, jízda na úzké lávce a další technické parády.

Celý víkend se nesl v duchu pohodové atmosféry, počasí bylo luxusní a odpovídalo spíš červencovému víkendu. Díky tomu si někteří bikeři kromě MTB zážitků odnesli i spálenou kůži. Někteří pro změnu nechali kousek kůže na trailech:)

Děkujeme Dušanovi za super spolupráci a profesionálně zmáklou výuku. Děkujeme i všem bikerům, kteří se kempu zúčastnili –  za ten víkend jste se neskutečně zlepšili!  Mám z toho dobrý pocit a jsem rád, že už za dva týdny můžeme uspořádat další bike kemp. Tentokrát v novém formátu! Bližší info zveřejníme už za pár dní na našem facebooku a webu!

2Q==



Autor: Tom

SQAAAAASUVORK5CYII=

Parťáci projektu